Het verdovende en kalmerende effect van CBN-olie

CBN 1
CBN 2

CBN, afkorting van Cannabinol, is een zwak psychoactieve cannabinoïde met een ontspannen, rustgevend effect, die vooral in oude cannabisplanten voorkomt. Het is voornamelijk een oxidatie product of metaboliet van THC (tetrahydrocannabinol) dat wordt gevormd wanneer cannabis wordt blootgesteld aan zuurstof. Ook kan het door decarboxylatie worden gevormd uit CBNA.

De CBN-olie van BioPharMedioil was tot voor kort nog vrij onbekend, maar je moet de impact ervan absoluut niet onderschatten. CBN van BioPharMedioil is een hoogwaardig product en een gezondheid ondersteunende olie van de buitencategorie. Hennep staat bekend omdat het zeer veel natuurlijke cannabinoïden bevat, elk met unieke eigenschappen. CBN is een van die natuurlijke stofjes en beïnvloedt je lichaam en geest op een manier die je nog niet eerder hebt ervaren.

Het BioPhar team in Oostenrijk heeft samen met Medical Hemp Laboratories ingespannen om er een behoorlijke concentratie van te isoleren.
De kwantitatieve bepaling van cannabinoïden worden door Medical Hemp Laboratories  uitgevoerd met hoge nauwkeurigheid, hoge precisie en in overeenstemming met goede laboratoriumpraktijken. Onze methode maakt gebruik van de modernste high-performance vloeistofchromatografie. Daarom bevat de CBN olie van BioPhar Medicaloil  en Preventief-Zorggroep meerdere cannabinoïden die elke druppel een veelzijdig effect op de gezondheid bieden.

Licht verdovend zonder bijwerkingenBovenkant formulier
De CBN Olie van Medicaloil is eigenlijk een licht verdovend middel dat voor 100% uit de natuur komt. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat 2,5 tot 5 mg CBN een vergelijkbaar
effect heeft als een chemisch farmaceutisch verdovingsmiddel, zoals  diazepam. Het grote verschil tussen CBN en die farmaceutische middelen zit hem vooral in de negatieve bijwerkingen van de farmaceutische medicatie.

Zo heeft CBN of Liposomale CBN juist geen negatieve bijwerkingen omdat dit middel op het cannabinoïden circuit werkzaam is.  U heeft bij het gebruik Cannabinol geen hoofdpijn, je wordt er niet misselijk van en je kunt het heel gemakkelijk doseren naar eigen behoefte. Wat doet het wel? Het geeft rust en verzacht chronische pijnen. Daarnaast zorgt het voor een goede nachtrust in tijden van stress en slapeloosheid.

Pijnstillend en ontspanningseffect
Het verdovende effect van deze natuurlijke olie is de voornaamste reden voor veel gebruikers om CBN druppels te kiezen boven een chemisch of synthetisch middel. Maar er zijn ook gebruikers die CBN-Olie nemen voor andere klachten. CBN olie van BioPhar Medicaloil heeft naast een pijnstillend en ontspanningseffect ook een sterke antibacteriële eigenschap. Ook zijn er veel meldingen te vinden dat het breuken in botten sneller kunnen herstellen en kan het goed worden ingezet als hulpmiddel bij het afvallen. En dit gebeurt allemaal zonder high te worden. Het geeft geen psychoactief effect zoals THC dat wel doet.

Hoe wordt CBN gecreëerd en geproduceerd?
CBN is niet zomaar een stof die in de hennepplant voorkomt. Wat Plant-Balance gedaan heeft is de psychoactieve stof op natuurlijke wijze laten oxideren. Het oxidatie proces verloopt vrij langzaam en daarom is er niet veel van die stof aanwezig in de hennepplant omdat het een afbraakproduct is van THC.

Eigenlijk is CBN dus verouderde THC zonder dat je high effect
CBN is dus afkomstig van oude geoxideerde wiet. Gebruikers die hun wiet lang lieten liggen voordat ze het gingen gebruiken ontdekten dat het effect van deze verouderde THC een
andere werking had. Ze werden  niet stoned maar juist super kalm en bij sommigen verdween de pijn en andere gebruikers viel een duidelijke verbetering van het slaappatroon op.  Om de CBN te kunnen extraheren uit de verouderde wiet is BioPharMedioil  jaren bezig geweest om dit proces te voltooien. Investeringen hebben zich beloond, waardoor nu ook de CBN olie dan wel de MedicalSleep voor gebruikers redelijk betaalbaar is geworden.

Algemene informatie en chemische data van CBN
De chemische formule van Cannabinol is C21H26O2
De moleculaire massa bedraagt 310.19 g/mol
De systematische naam luidt 6,6,9-Trimethyl-3-pentyl-benzo[c]chromen-1-ol

CBN 3