Gezondheidsvoordelen van (Vloeibare) MedicalSleep.
CBN geoxideerd van THC en geinfuseerd met GABA + L-Theanine

Vloeibare CBN geinfuseerd met Gamma-aminoboterzuur is een aminozuurderivaat dat in het menselijk lichaam wordt geproduceerd en dat functioneert als een neurotransmitter in het centrale zenuwstelsel. Neurotransmitters zijn chemische boodschappers die berichten vervoeren tussen cellen. GABA heeft een remmende werking op neuronen, helpt ons zenuwstelsel in balans te brengen en ondersteunt een kalme gemoedstoestand.

Medicalsleep 1

Kalmerend effect
L-Theanine is een aminozuur dat van nature voorkomt in liposomale supplementen van CBN MedicalSleep.  Dit supplement heeft een kalmerend effect heeft op de hersenen. Net zoals meditatie, massage of aromatherapie de geest en het lichaam tot rust brengt, speelt Theanine een rol in het opwekken van hetzelfde kalme gevoel van welzijn maar zonder high gevoel.

Wat zijn liposomale supplementen in CBN MedicalSleep
Liposomale supplementen zijn voedingsstoffen verpakt in kleine vetachtige bolletjes bestaande uit liposomen en kunstmatige membranen vergelijkbaar met fosfolipiden. Dankzij deze liposomale vorm kunnen de nadelige invloeden van de spijsvertering - denk maar aan de zure maagomgeving - worden omzeild. Dit zorgt ook voor een betere opname, waardoor de voedingsstoffen gemakkelijker op de juiste plaats in het lichaam terechtkomen.

Gebruik van liposomale CBN MedicalSleep
Voor de beste toepassing neem je 20 tot 30 mg per dag.  Houd de olie met de Liposomale supplementen 30 tot 50 seconden onder de tong of in je mond voor je het doorslikt. De CBN Medical oil is verpakt met kleine verachte bolletjes, die door de pipet in uw mond gedruppeld kunnen worden.
De productie en de extractie van Liposomale MedicalSleep vereist veel deskundigheid.

BioPharMedioil beschikt over geavanceerde apparatuur de oliën te maken, gecomplementeerd door hoog aangeschreven laboratoria die zorgdragen voor een goede zuiverheid en een veilig gebruik.

Medicinale doeleinden Medicalsleep
Liposomale CBN geoxideerd van de cannabinoïde THC en geinfuseerd met Gaba en Theanine wordt gebruikt voor een betere slaap, als pijnbestrijding, als eetlustopwekker en als ontstekingsremmer, om vitaler te worden. Verder wordt het gebruikt bij ernstige ziektes en om te ontspannen (tegen stress vanwege een (te verwachten) ziekteverloop bijvoorbeeld, zoals voor:

  1. COPD-patiënten die hierdoor beter kunnen doorademen
  2. Voor een betere levenskwaliteit (tijdens chemokuren bijvoorbeeld)
  3. Medical sleep  voor een betere en noodzakelijke nachtrust

Het supplement wordt over het algemeen goed verdragen door volwassenen. Toch zijn er altijd bijwerkingen mogelijk, zoals:

  • Vermindering van eetlust
  • Duizeligheid
  • Vermoeidheid
  • Verstopping
  • Brandende keel
  • Misselijkheid

Tot slot willen we benadrukken dat de effecten van MedicalSleep nog niet wetenschappelijk zijn bewezen. Veel gebruikers van Cannabinol olie ervaren wel het rustgevende effect van dit middel. De kans is dan ook zeker aanwezig dat dit bij jou ook het geval is.

Ervaringen van gebruikers
Als we uitgaan van de ervaringen van de gebruikers, is het dus zeker de moeite waard om MedicalSleep CBN olie te proberen. Slik je medicijnen? Dan kan het voorkomen dat deze een werking hebben op het MedicalSleep-systeem of een wisselwerking met de liposomale supplementen.

Naar de potentiële invloed van MedicalSleep met CBN vindt er in de wereld nog steeds onderzoek plaats naar de werking. Een groot voordeel van Liposomale MedicalSleep met CBN is dat deze cannabinoïde, ondanks de oxidatie van de Cannabinoïde  THC, geen psychotrope bijwerkingen heeft.

Diverse onderzoeken van de cannabinoïde CBN suggereren dat de interactie  met CB1 en CB2 receptoren mogelijk een positieve invloed kan hebben op de eetlust, het temperen van veroudering, het boosten van het Immuunsysteem en bij slaapproblemen.

Is CBN olie geschikt voor jouw aandoening?
Wetenschappelijk onderzoek naar CBN staat nog in de kinderschoenen. Ondanks veelbelovende resultaten van preklinische studies, moeten de langetermijneffecten op mensen nog blijken. Hoewel de cannabinoïde een positieve interactie met het ECS vertoont, moet de mate en bruikbaarheid hiervan nog verder onderzocht worden.

Omdat wetenschappelijk onderzoek nog in de kinderschoenen mogen wij geen medische uitspraken doen en preklinische studies, moeten de langetermijneffecten op mensen nog aantonen. Hoewel de Liposomale cannabinoïde  CBN een positieve interactie met het ECS vertoont, moet de mate en bruikbaarheid hiervan nog verder onderzocht worden. Daarom mogen we geen claims doen over de potentie en behandeling voor speciale aandoeningen en wijzen erop dat Medicaloils niet bedoeld zijn ter vervanging van enige vorm van Medicatie.

appartment
Landkaart
medicalsleep 3

Momenteel is MedicalSleep met CBN niet opgenomen in het Enkelvoudig Verdrag over verdovende middelen van de VN en het Verdrag over psychotrope stoffen. Aangezien MedicalSleep (CBN) het stofje echter als oxidatie van THC kan worden beschouwd, verschillen de regels mogelijk per regio. We adviseren daarom de wetgeving van het land te raadplegen.

Drugstesten kunnen verschillende middelen detecteren, waaronder THC. Deze testen zijn echter niet bedoeld om CBN op te sporen. Hierdoor is het onwaarschijnlijk dat CBN olie een positief resultaat oplevert.

inferieure hennep extracten van CBN geoxideerd van de cannabinoïde THC kunnen gehaltes bevatten die boven de drempelwaarde van de test uitkomen. Daarom is het raadzaam om producten aan te schaffen van gerenommeerde producenten  en met de juiste samenstelling en voorzien van onafhankelijke laboratorium analyses. Zo verklein je de kans opeen positieve uitslag, zowel bij een drugstest op het werk of in het verkeer.

https://www.trimbos.nl/docs/e084a515-84af-4f69-8ea5-1291641a1df3.pdf