Klanten reacties

Klanten reacties

Ideaal product

Rated 4 out of 5
10 augustus 2022

Via een kennis hoorde ik over Medicalsleep .Wat een verademing om gewoon in slaap te vallen ipv eerst anderhalf uur of soms een hele nacht wakker te liggen. Geniaal spul de medicalsleep CBD van preventief zorggroep. Hiervoor gebruikte ik melatonine maar dat werkte bijna niet.k ben hier erg blij mee en slaap weer als een roos.Verder ben ik zeer goed voorgelicht door de afd. kruidengeneeskunde.

Gebruiker

Tevreden klant

Rated 4 out of 5
24 juli 2022

Beste Rieneke, ik was op zoek naar een sterkere variant CBD olie omdat ik reuma heb.

Dat was geen probleem zei jij want we kunnen nog dezelfde dag 20% leveren en tegen een redelijk aantrekkelijke prijs. Overigens het laboratorium rapport vermelde zelfs meer dan 22%. Ik ben tevreden en het helpt. Verder gebruik ik nu ook iedere dag een paar druppels Co2 Boost. Preventief zorggroep bedankt voor de goede en vriendelijke service.

Annelies de Groot

Keurig bedrijf

Rated 5 out of 5
21 juli 2022

Keurig bedrijf met zeer goede adviezen en kennis over CBD oliën. Ze produceren de oliën zelf in Oostenrijk. Uiteindelijk heeft Rieneke mij geadviseerd om een combinatie olie van CBD -CBG, die was aangevuld met een vitamine complex. Nu ben ik 3 1/2 week verder ben en ik echt totaal anders tegen de wereld aankijk. Ik zit lekkerder in mijn vel, functioneer heel goed, kan me beter concentreren en voel me gewoon weer de positivo die voor deze vervelende Corona toestand was. Echt heel fijn en boven verwachting. Ik blijf er gewoon lekker mee door gaan. Bedankt mensen van Preventief-zorggroep.

Marijke de Vos

Verbluffend resultaat

Rated 5 out of 5
19 juni 2022

Ik wil even een review afgeven m.b.t. de vape met HHC olie die ik van jullie heb gekregen. Ik gebruik dat nu 5 dagen.

Die gebruik ik zelf voor het slapen gaan. Want ik slaap altijd onrustig. Daarvoor nam ik CBN 5%. Dat werkt ook heel goed.

Vlak voor het slapen gaan neem ik 1 haal, inhaleer en blaas het weer uit. De eerste keer werd ik in 1klap zéér licht in mijn hoofd, daarna niet meer.

Het resultaat is verbluffend. Je kan rustig nog tv kijken in bed zonder ” om te kiepen”. (Bij de CBN 5% is dat wél het geval) Tot je gaat liggen en je ogen dicht doet. Je bent compleet weg! In zeer diepe slaap. Geen seconde onrustig. Ik sta smorgens meestal tussen 6-7 uur op. Geen bijwerkingen, niks. Maar als een blok geslapen. Geweldig Product. Wat me ook is opgevallen dat ik overdag veel meer kan relativeren. Ik ben nogal een opvliegend persoon. Meer rust tussen de oren zonder dat het invloed heeft op mijn werk of autorijden. Echt geweldig deze nieuwe HHC olie en Vape. Overigens: ik woon en leef in Duitsland en daar is het alleen verkrijgbaar bij apothekers.

Wilco

Medicalsleep deutlich besser

Rated 4 out of 5
17 juni 2022

Medicalsleep met CBN ist im Vergleich zu üblichen Schlafmitteln deutlich besser verträglich und führt zu keinen Abhängigkeiten. Auch bei Nahrungs-ergänzungsmitteln, worunter CBD fällt, können Nebenwirkungen jedoch nie ganz ausgeschlossen werden. Bei der Einnahme von CBN, kann es zu Benommenheit und einem trockenen Mund kommen.

Monica Klippel Dusseldorf

Koop alleen goede merken

Rated 5 out of 5
11 juni 2022

Ik heb nu enkele weken de CBN olie van PZN. Ik weet nu dat het is verstandig om CBD-olie van goede merken te kopen, die analyserapporten beschikbaar hebben gesteld en waar volledig onderzoek is gedaan naar de ingrediënten door een derde gerespecteerd lab. Koop geen CBD of in mijn geval CBM -olie (of wietolie) van onbekende knutselaars die niet juiste informatie over hun producten geven. Het gaat om je gezondheid! Je brengt het in je lichaam, wees dus voorzichtig. Ik ben nu wel heel erg tevreden

Janine van Dijk

Ideaal product

Rated 5 out of 5
6 juni 2022

Gebruik de 6% basis olie al een aantal jaren. Is prima, het werkt erg goed. Ook vind ik de klantvriendelijkheid van Rieneke en de levering erg goed. Ik ben tot nu toe heel erg tevreden over de Budget PharmaHemp

En vooral de betaalbaarheid van alle producten

Moniek de Groot

100% toegestaan de nieuwe oliën om beter te slapen

Rated 4 out of 5
6 juni 2022

Enkele jaren geleden hebben ze de olie om goed te kunnen slapen ook al eens op de markt gebracht. Wij hebben toen een testflesje ontvangen en het was geweldig. Eigenlijk kon ik mij slaapmiddel van de arts laten liggen. Maar helaas, wij kregen keurig bericht fat het niet meet verkocht mocht worden vanwege overheid maatregelen. Maar we hebben met Dhr. Leemberg gebeld en hij vertelde nu dat het nu oor 100% is toegestaan. Verder liet hij weten nu 2 oliën te produceren, MedicalSleep iets van oxidatie van oude THC en nu HHC olie. Dee laatste ken ik niet, maar heb op advies maar 1 flesje besteld

Anoniem

Anoniem

Positieve ervaring

Rated 4 out of 5
25 mei 2022

Ik ben nog niet zolang bekend met deze webshop, maar ik heb er al wel een positieve goede ervaring mee. Goed geholpen door Rieneke en de webwinkel toont een uitstekend assortiment, met duidelijke beschrijvingen van de diverse producten. Ik heb de SARS-CoV-2 olie besteld en vandaag binnengekregen, met een uitgebreide bijsluiter. Ben benieuwd en ik laat het verder nog wel weten.

Ria Elferink

Geslapen als een roos

Rated 5 out of 5
25 mei 2022

Ik heb de Medical slaapolie besteld en gisteren voor het eerst gebruik. Misschien had ik iets teveel druppels genomen, want geslapen als een roos en dat was lang geleden. Verder keurig contact gehad met een Rieneke die het allemaal zeer goed heeft uitgelegd, maar ook de bijsluiter was duidelijk.

Joke van der Voort

Reactie achterlaten

Wilt u ook een reactie achterlaten, vul dan onderstaand formulier in.