Geen instant oplossing

Cannabidioil van Preventief-Zorggroep Nederland (PZN) is geen instant oplossing, geen mirakel middel met allerlei – niet toegestane beloftes over een blakende gezondheid of nooit meer een arts bezoek. De door het lab geproduceerde oliën van Preventief-Zorggroep kunt u gebruiken als een perfecte aanvulling om te verbeteren, te versterken of voor een herstellende rustervaring

De olie van Preventief-Zorggroep bevorderd de rust en herstelt en garandeert een reële gezondheidswinst.

Geen complex van chemische stoffen of farmacon, maar wel een aanvulling op uw gezondheid - voedend, zorgvuldig geselecteerd, optimaal samengesteld en perfect gedoseerd, met respect voor uw gezondheid.  Preventief-Zorggroep zegt precies: hoe, hoeveel, wanneer en helpt als u hoge ambities koestert om voor uw gezondheid en voor uw lichaam te zorgen tot u het verschil voelt.

Strengste kwaliteitsnormen

De innovatieve producten van Preventief-Zorgroep zijn veilig en voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Ze hebben een heel hoge efficiëntie door de diversiteit en het synergetisch effect van de ingrediënten en de keuze voor de natuurlijke werkzame stoffen met de beste opneembaarheid door het organisme. Preventief-Zorggroep voedt het lichaam en geeft u de kracht om de dagelijkse uitdagingen aan te gaan.

Artikel 1 afbeelding 2

BioPhar MEDICALOIL IS GEACCREDITEERD MET ACCREDITATIENUMMER LP-117 OP HET GEBIED VAN TESTEN
(SIST EN ISO/IEC 17025).